Измина доста време от славното дефилиране на Клаудия Шифър на модния подиум. Един от първите супермодели може вече да не се изявява активно, но това не й пречи да бъде в топ форма и да радва милионите си последователи в социалните мрежи със секси снимки.

Клаудия Шифър, плажните ѝ забавления и колко добре изглежда моделът

Клаудия Шифър отказва да остарее

Колко добре изглежда моделът

На 25 август Клаудия Шифър навърши 53 години и по този повод публикува в профила си няколко снимки по бански. Показа и изненадите, които е получила за празника си. От поста пък разбираме, че е избрала да го посрещне в съседна Гърция, където и това лято разпускаха не една и две известни личности от цял свят.

Клаудия Шифър качи и кратко видео, на което виждаме как красива пеперуда каца на ръката й. Но тази природна красота е засенчена от друга - тялото на модела. Въпреки че е над 50-те, русокосата красавица продължава да поддържа форма и изглежда много по-добре от свои по-млади колежки.

Тя е споделяла в свои интервюта, че приема остаряването като напълно естествено и никога не е завиждала на своите по-млади колежки. Така като я гледаме, няма и за какво. Е, сигурни сме, че това, което виждаме, се дължи на редица полезни навици и строга дисциплина, която й е останал от моделските години.

Клаудия Шифър, Матю Вон и появата им на премиерата на филма King's Man в Лондон

Клаудия Шифър отново блести на червения килим

Плътно до съпруга си

Но най-важното е да се приемаш такъв, какъвто си, и да знаеш, че не може цял живот да получаваш комплименти за красотата си, защото винаги ще има някой по-млад и по-красив. Очевидно Клаудия Шифър е напълно в мир със себе си и с начина по който изглежда, и това е нейната тайна за щастлив живот, пише Daily Mail.