Хубави са нещата, които се случват на Кит Харингтън и Роуз Лесли. Двамата актьори, популярни с участието си в хитовия сериал Game of Thrones, на снимачната площада на който се срещат и влюбват, вече близо две години са горди родители. През февруари 2021 г. те посрещнаха своя първороден син.

Кит Харингтън, Роуз Лесли и новината, че двамата очакват второто си дете

Вълнуващата новина на Кит Харингтън и Роуз Лесли

Двойката има да ни казва нещо

И по всичко изглежда, че отношенията между Кит и Лесли се развиват хармонично - дотолкова, че решават да увеличат семейството си с още един член. В началото на годината Харингтън съобщи публично, че със съпругата му очакват второто си дете. А сега вече то е факт.

Представител на звездите потвърди преди ден новината пред People, заявявайки, че двойката е "щастлива да прегърне малко момиченце".

Преди време Кит Харингтън изрази своите притеснения, по време на гостуването си в предаването The Tonight Show, че двегодишният му син вероятно "ще бъде шокиран", когато доведат вкъщи новото му братче или сестриче. И сподели, че с Лесли се опитват всячески да го подготвят за събитието. "Той е страхотен", каза тогава гордият баща. "И мисля, че ще бъде и страхотен по-голям брат. Всичко е много вълнуващо."

Кит Харингтън, Роуз Лесли и откровенията на актрисата за майчинството и борбата с алкохолизма на съпруга си

Какви родители са Кит Харингтън и Роуз Лесли

Актрисата е откровена за майчинството и борбата с алкохолизма на съпруга си

Засега липсва официално изявление от двамата родители - които за първи път разбуниха слуховете за връзката си още през 2012 г. След кратка раздяла, те отново се събраха и продължиха да подхранват спекулациите за романтиката, докато не потвърдиха лично отношенията си през април 2016 г.