Ким Кардашиян е от онези звезди, които са известни с това, че са известни. Тя и цялото й семейство попаднаха в шоубизнеса благодарение на риалитито Keeping Up With The Kardashians, което продължава да се излъчва.

Ким доста добре успя да материализира така желаната популярност, създавайки свой козметичен бранд, както и семейство с рапъра Кание Уест. Но мечтите и бизнес плановете й сякаш нямат край, и винаги има с какво да ни изненада.

По последна информация, разпространена от The Wall Street Journal, Карадашиян ще стане поредната звезда със свой подкаст. Тя е подписал договор със Spotify, където предаването ще бъде достъпно.

Снимка 411075

Източник: Instagram / Janey Spratt

Сделката идва след като миналия месец комикът Джо Роугън премести своя подкаст в музикалната стрийминг платформа срещу повече от 100 милиона долара. Засега не е ясно каква сума е получила Ким срещу подписа си в договора, но със сигурност е преценила, че си заслужава.

Ким Кардашиян, Кание Уест и какво се случва с брака им

Пред развод ли са Ким и Кание

В имението за милиони не всичко е розово

Засега от Spotify не дават повече информация за сделката. А на всички ни е интересно какво точно съдържание ще произвежда Кардашиян. Предположенията клонят към инициативите, които подкрепя в последните години - искания за реформи в правосъдието, защита на незаконно осъдените и подобряване на условията на живот в затворите, пише The Verge.