Ким Кардашиян и Кание Уест са семейство от шест години и имат четири деца. Но времето, прекарано в самоизолация, е успяло да разклати тяхната уж здрава връзка. И сега двамата са поставени пред дилемата как да продължат напред.

Според източници, цитирани от The Sun, помежду им е възникнало сериозно напрежение и са стигнали до решението да прекарат известно време разделени, за да видят дали е само моментно или всичко вече е загубено. Така всеки ще поживее в отделна къща и ще има възможност да премисли чувствата си.

Ким и Кание никога не са били толкова време заедно, колкото в последните седмици, затова и отношенията им са се променили, но не към добро. Основните трудности идват от различния режим, на който двамата са свикнали - тя става рано и работи много, а той предпочита да си почива до късно и е нощна птица.

Освен това, 24 часа с четири деца със сигурност си е изнервящо, особени когато не се е случвало никога досега. Кардашиян обаче е категорична, че на този етап не иска развод и се надява почивката им един от друг да даде желания ефект.

Все пак, риалити звездата смята брака си с Уест като един от най-големите си успехи на фона и на това, че е единствената от сестрите в клана Кардашиян-Дженър, която е омъжена. Освен това, тя определя себе си и съпруга си като наистина силна двойка.

Ким Кардашиян, снимката от ученическите й години и как изглеждат тя и сестрите й

Как изглеждат Ким Кардашиян и сестрите й като ученички

Отново трудни за разпознаване

Ким вече има два развода зад гърба си и много добре знае какви са реакциите на медиите и обществото към нея в подобни моменти. Затова иска да си спести възможността и трети път да попадне в тази ситуация. А най-важното е, че и Кание е готов да даде всичко от себе си, за да поправят брака си.