Откакто се раздели със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард, името на Емили Ратайковски непрекъснато се спряга с различни мъже. Първо се появиха слухове, че двамата с Брад Пит имат връзка. Оказа се, че са просто приятели. 

После беше забелязана да интимничи с Орацио Риспо. По всичко личи, че връзката им обаче е приключила и може би никога не била нещо повече от мимолетна авантюра. А защо смятаме така? По простата причина, че преди няколко дни се заговори, че Емрата излиза не с кого да е, а с любимото момче на звездите (коя ли нямаше връзка вече с него) - Пийт Дейвидсън.

Преди броени дни People писаха, че Емили Ратайковски излиза с Пийт Дейвидсън. Източник, близък до комедианта, твърди, че двамата са в процес на опознаване. Но пък от US Weekly твърдят, че Емили и Пийт поддържат контакт вече от няколко месеца и се харесват, но все още са в ранен етап.

Емили Ратайковски, Джулия Фокс, High Low with EmRata, сексът, децата и за какво си говорят двете

Откровенията на Емили Ратайковски и Джулия Фокс за секса

И не само

И като доказателство на появилите се слухове, Емили и Пийт демонстрираха близки отношения, които не останаха скрити за папараците. 

29-годишната бивша звезда на Saturday Night Live и 31-годишният модел бяха хванати "в крачка", малко преди да влязат в апартамента на Емрата в West Village в Ню Йорк в сряда вечерта, 16 ноември. 

Пийт и Емили бяха облечени подходящо за хладно есенно излизане, като и двамата носеха удобни ежедневни екипи. Те не пропуснаха да демонстрират близост с няколко сладки прегръдки, малко преди да хлопнат вратата под носа на дебнещите папараци.

Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и твърденията, че двамата излизат заедно

Пийт Дейвидсън ли е новият мъж в живота на Емили Ратайковски

Ето какво знаем

От Daily Mail припомнят, че бившият на Емили - Себастиан Беър, е изпълнителен продуцент на черната комедия на Халина Рейн "Убийствена игра",  в която участва Пийт Дейвидсън, заедно с Мария Бакалова.

Сигурни сме, че на Себастиан едва ли ще му стане много приятно от новата връзка на бившата му жена. Но очевидно е много трудно човек да устои на чара на Пийт Дейвидсън, който до момента е имал връзка с много сексапилни дами, между които несъмнено се открояват имената на Ким Кардашиян, Кая Гербер и Ариана Гранде.