Със сигурност не само малко хората, които все още не могат да възприемат Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън като най-актуалната звездна двойка. Виждали сме ги заедно достатъчно малко пъти, за да имаме все още някакви съмнения, но пък имаме не малко доказателства, че наистина са заедно и са щастливи.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и какво мисли Парис Хилтън за връзката им

Парис Хилтън за връзката на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

Явно всички са им фенове

Поредното е от тази седмица, когато Ким и Пийт бяха засечени да пристигат и да си тръгват заедно от имението за 165 милиона долара на Джеф Безос в Лос Анджелис.

Двойката предпочита да прекарва времето си в компанията на близки приятели, вместо по шумни партита. И очевидно милиардерът също попада в тясното им обкръжение.

Покрай актуалната си половинка Лорън Санчес, Безос също се е отдал на забавления и очевидно с комика и риалити звездата са намерили общ език. Нищо чудно пък да замислят и някое ново бизнес начинание, за да се възползват от сериозния медиен интерес към себе си напоследък.

Според информация на TMZ, Ким и Пийт за присъствали на вечеря, последвана от няколко питиета. Дали е имало и други присъстващи и кои са били те, можем само да гадаем. Със сигурност обаче искаме да видим новите звездни дружки заедно и на червения килим.