Въпреки че на няколко пъти ги видяхме заедно и имаме не едно и две доказателства, все още ни е трудно да повярваме, че Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън са двойка. Може би защото комикът е коренната противоположност на все още законния съпруг на риалити звездата. А вероятно именно това е причината двамата да са заедно.

Пийт Дейвидсън, Ким Кардашиян и колко сериозна е връзката им

Признанието на Пийт Дейвидсън за Ким Кардашиян

Колко сериозен може да бъде комикът

Дейвидсън имаше връзка с много известни красавици и вече разбрахме, че чувството му за хумор е това, което успява най-силно да ги привлече. Е, явно и Кардашиян не остава по-назад, защото много от нейните близки напоследък твърдят, че тя е по-щастлива и усмихната от всякога.

Същото е мнението и на Парис Хилтън, която познава Ким от дълги години, когато тя се грижеше за организирането на гардероба на хотелиерската наследница. Наскоро пък Кардашиян бе сред звездните гости на сватбата на блониднката и Картър Реум.

Снимка 518074

Източник: GettyImages

Пред Access Hollywood Хилтън коментира, че Ким и Пийт са "много сладки заедно" и тя се радва да я вижда толкова щастлива, красива и усмихваща се. Тя ги определя и като "забавни" и "страхотни" заради умението им да разсмиват всички и да им повдигат настроението.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън, Майли Сайръс и какво се случва между тримата

Кой накара Ким Кардашиян да ревнува

Май си е изпуснала нервите

Очевидно Кардашиян и Дейвидсън наистина са се намерили и са си паснали перфектно, а след всички драми с Кание риалити звездата най-сетне може да бъде себе си и да се забавлява, както винаги е искала, предава Page Six.