Свикнали сме да виждаме Ким Кардашиян все в дръзко и провокативно облекло. И изобщо не е като да не ѝ отива. Този път обаче определено успя да ни накара да повдигнем вежди от изненада повече от всякога, че даже и искрено да се разсмеем. Защото ето така никога не сме очаквали да я видим.

Ким Кардашиян, Рапунцел и фотосесията за корицата на Allure

Ким Кардашиян влиза в кожата и на Рапунцел

Но знае ли как се произнася името на анимационната героиня

Във видео в TikTok Ким показва как деветгодишната ѝ дъщеря Норт я преобразява като герой от филма "Миньоните".

Очевидно момиченцето е фен на анимацията, а и даже доста добре може да гримира. Личи си, че е дете на майка си, защото показва, че познава всички грим продукти и вече използва голяма част от тях. С помощта на цветни сенки за очи и четка малката Норт се развихря като художник и обрисува лицето на майка си досущ като на така популярните жълти геройчета от "Миньоните".

След като приключва работа с по-основните цветове, тя се насочва и към детайлите. Изрисува очила на лицето на Ким, слага блясък и завършва със сини сенки, които поставя на устните като червило.

Накрая майката показва изцяло завършения си външен вид. Творческия грим на Норт тя е съчетала с къса руса прическа и дънков костюм.

Явно страстта към грима се предава от поколение на поколение в семейство Кардашиян. Самата Ким и преди е споделяла в интервю за Allure, че дори би наела човек, който да научи децата ѝ да гримират професионално. И най-вероятно вече го е направила, защото също е казвала, че тъй като Норт е "наистина добра" с грима, се е свързала с учител, който да ѝ даде първоначални инструкции.

Кайли Дженър, Ким Кардашиян и защо звездите са против Reels

И Кайли Дженър е бясна на Instagram

Звездите срещу новите порядки на Meta

Е, очевидно сега сме свидетели на прохождащите стъпки на момичето в развитието ѝ като професионалист. Надяваме се скоро да демонстрира и по-нови и все така впечатляващи умения.