Само като чуем Рапунцел и в главите ни веднага изниква образът на красивата принцеса с безкрайно дълги коси, които се спускат от висока до небето кула. Е, в случая принцесата се оказва риалити звезда.

Ким Кардашиян, роклята на Мерилин Монро, която облече на MET Gala и как я е повредила

Извърши ли престъпление Ким Кардашиян

Съдбата на роклята на Мерилин Монро

Или по-конкретно, Ким Кардашиян, която публикува снимки в Instagram, на които ни напомня за точно Рапунцел. Причината, разбира се, е, защото тя толкова много прилича на нея, а е в дължината на косата й.

А на кадрите се вижда как Ким е обвила тялото си в платинени лъскави кичури до земята. Точната ѝ дължина според фризьора Крис Апелтън са впечатляващите почти 2.16 метра (85 инча).

Всъщност, кадрите са от фотосесията й за корицата на списание Allure.

Ким е в секси боди в телесен цвят, а на краката си носи сребристи елегантни токчета. Гримът ѝ е дело на Марио Дедиванович и е точно стил "Кардашиян" в кафяви нюанси и с добавка от интересен акцент - тънка бяла линия върху горните клепачи.

Разбира се, Ким не е пропуснала да напише и закачлив коментар, обръщайки се към последователите си в социалната мрежа: "Как, по дяволите, се произнася Рапунцел? Репунцел?" Искрено се надяваме, че го казва на майтап, защото иначе ще разбие всичко детско в нас.

Но шега или не, тя отново успя да прикове вниманието на всички към себе си. Също както го направи преди само около месец с появата си на MET Gala в оригиналната рокля на Мерилин Монро от легендарното ѝ изпълнение "Happy Birthday Mr. President".

Ким Кардашиян, Allure, признанието ѝ за корекциите, които е правила по лицето си и коя част от тялото си мрази

Какво мрази в тялото си Ким Кардашиян

И какви корекции е правила (и не е) по лицето си

Тогава Кардашиян заяви, че ще рискува косата й да падне, за да стане блондинка, докато носи емблематичната дреха на Монро. Пред Vogue тя сподели и за процеса на изрусяване, който отнел "14 часа без прекъсване", пише People.