За нас почивката на морето може още да е далечен мираж, но някои известни личности целогодишно си се разхождат по бански и се снимат за социалните мрежи.

Ким Кардашиян и новите секси снимки на риалити звездата по бански

Ким Кардашиян отново не остави много на въображението

Ах, тези миниатюрни бански

И като заговорим за тях, няма как да не хвърлим по едно около в профилите на Ким и Кортни Кардашиян. И двете са известни с пищните си форми, както и с това, че не обичат да ги прикриват особено.

И няма как, като видим телата им, да не се запитаме не само дали е играл фотошопът, но и какви усилия полагат, за да ги поддържат. А като своеобразен отговор на това питане, Ким Кардашиян публикува снимка в оскъден, черен бански и перука, заела предизвикателна поза върху фитнес уред.

Честно казано, доста се съмняваме риалити звездата и отскоро милиардер да тренира точно в този вид, но пък определено успя да привлече вниманието ни, каквато е и основната й цел. Направи го и с поредната снимка край плажа, на която демонстрира резултатите от тренировките.

Сестра й Кортни пък също много обича да се показва по бански, в последно време и в компанията на новото си гадже Травис Баркър. Покрай тези снимки, на които винаги акцентира върху задните си части, Кардашиян ни информира и какво точно прави, за да поддържа форма.

А отговорът е - пилатес. Всеки ден вкъщи, следвайки онлайн инструкциите на своя личен треньор Джес О'Хара. Тя ни дава и конкретни обяснения за тренировките на Кортни - с тежести на глезените, без да се бърза с изпълнението на упражненията и да правим всяко първо с едната част на тялото, а след това с другата. Особено внимание трябва да обръщаме и на правилната позиция на раменете, предава Daily Mail.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър, връзката им и секси ваканцията им

Секси ваканцията на Кортни Кардашиян

В пустинята стана още по-горещо

Кортни неведнъж е признавала в социалните мрежи, че се гордее с тялото си, дори след като е качила няколко килограма по време на карантината. Тя опроверга и слуховете, че е бременна за четвърти път, пояснявайки, че просто всеки има различно тяло и нейното изглежда така в този момент.