Ако съдим по профила на Ким Кардашиян в Instagram, основното ѝ занимание е да се забавлява наляво-надясно по бански и да се снима. Дори и когато учи за изпити.

Ким Кардашиян, изпитите за адвокат и как се учи по бански в градината

Секси уроците на Ким Кардашиян

И как се готви за изпит по право

Разбира се, това заключение ще е твърде повърхностно от наша страна, защото знаем, че зад милиардите на риалити звездата се крие и труд, и креативност, и бизнес нюх.

Да не забравяме, че тя е майка на четири деца и че е в процес на развод със съпруга си Кание Уест. И въпреки всичко, Ким винаги намира време да зарадва милионите си почитатели в социалните мрежи. Направи го и сега с две нови секси снимки, с които отново не остави кой знае колко на въображението.

Този път Кардашиян е с много изрязано долнище на бански, което се връзва от двете страни и подчертава фигурата ѝ, особено талията. Нагоре е с много къса, разкопчана риза, която пък акцентира върху пищния ѝ бюст. Носи слънчеви очила и явно се радва на хубавото време.

Ким Кардашиян, Forbes и дебютът ѝ сред милиардерите

Ким Кардашиян вече е милиардерка

Как натрупа толкова пари

Нейните над 218 милиона последователи отново я заляха с комплименти, сърчица и други радостни емотикони. Всъщност, именно на своята огромна популярност в социалните мрежи риалити звездата дължи и богатството. Така че, с нетърпение очакваме следващите секси снимки на Ким.