Въпреки че официално не живеят заедно от няколко месеца и са в процес на развод, Ким Кардашиян и Кание Уест не спират да ни дават противоречиви сигнали за това има ли връзката им бъдеще или не.

Кание Уест, Ким Кардашиян, отношенията й с Пийт Дейвидсън и признанието на рапъра

Реакцията на Кание след снимките на Ким и Пийт

Покаянието на Йе

В последните седмици неведнъж видяхме риалити звездата в компанията на Пийт Дейвидсън, с когото вече не се притесняват да се държат за ръце на публични места. А на тази гледка Йе отговори с разкаяние за грешките си и молби Господ отново да ги събере.

И ето че желанието му се сбъдна, макар и за няколко часа. В последния ден на ноември в Маями бе представена мъжката колекция за сезон пролет/лято 2022 на Louis Vuitton.

Модният спектакъл мина под знака на спомена за дизайнера Върджил Абло, който почина през миналия уикенд от рак. На него присъстваха редица известни личности, дошли от уважение към таланта и личността му.

А сред тях се откроиха Ким Кардашия и Кание Уест, които пристигнаха заедно на събитието и придружени от дъщеря си Норт. Двамата бяха дългогодишни приятел с Абло и очевидно скръбта по него е успяла да ги събере.

Това е първият път, в който виждаме съпрузите в развод заедно след новината, че Ким и Пийт са най-новата звездна двойка. Но дори и това да е истина, очевидно тяхната връзка няма да попречи на силните отношения, които продължават да имат Кардашиян и Уест, предава People.

Върджил Абло, ракът и новината за смъртта на дизайнера

Върджил Абло загуби битката с рака

Тъжна новина за света на модата

А и Абло бе един от шаферите на сватбата им преди години и е напълно в реда на нещата двамата заедно да му отдадат заслужената почит. Все пак и досега неведнъж доказваха, че са съумели да запазят добрия тон помежду си.