Ким Кардашиян и Кание Уест са една от най-богатите звездни двойки. Двамата могат да си позволят буквално всичко, което си пожелаят. А основната инвестиция, която правят, е в недвижими имоти.

Въпреки че имат няколко на брой, кой от кой по-скъп, семейството продължава да сключва сделки за имоти, чиито размери ни е трудно да си представим. Поредната им придобивка е четвърта къща на една и съща улица в Лос Анджелис.

За нея те плащат три милиона долара. Имотът има четири спални, три бани, басейн и СПА център - напълно нормално, дори скромно за техния начин на живот.

Но Кардашиян и Уест имат доста по-мащабна идея - да си създадат мега имение, което обаче се разделя по средата от път, чиято съдба все още не е ясна. Ясно е обаче, че и Ким, и Кание ще имат своите отделни основни къщи, а на територията на имота ще има и няколко допълнителни постройки.

Според близки на звездното семейство, съпрузите често спят не просто в отделни легла и отделни спални, но и в различни къщи. И не намират това за странно, защото колкото и да се обичат един друг, повече от всичко обичат свободата си и правото всеки да има свой собствен живот, пише The sun.

Децата на Ким и Кание имат отделни стаи във всяка къща, която семейството притежава. Така и те от малки се учат да бъдат самостоятелни и независими. 

Освен за да имат така необходимите им свобода и лично пространство, рапърът и риалити звездата не спират да си купуват нови имоти и защото любимото занимание на Уест е да декорира и да трансформира мястото, където живее. Той е истински перфекционист, работи само с най-добрите професионалисти, а Ким се доверява изцяло на интуицията и вкуса му.

Ким Кардашиян, Кание Уест и поглед отвътре в дома им

В дома на Ким Кардашиян и Кание Уест

Когато малкото е много

Затова и днес основната къща на семейството се оценява на повече от 60 милиона долара след всички направен промени. А цената, на която я закупуват, е по-малко от 20 милиона. Толкова успяват да похарчат и за трансформирането на втората, съседна къща, на която стават собственици само няколко месеца по-късно.