След седем години брак и четири деца заедно Ким Кардашиян и Кание Уест се разделиха. Двамата може и да не се съдят за пари или попечителство, но раздялата им едва ли е била лесна. Ким обаче е готова на всичко, за да запази комуникацията помежду им спокойна.

Според източници на HollywoodLife, 40-годишната милиардерка иска семейството да остане "единно" въпреки раздялата и дори насърчава по-често общуване между децата и баща им, както и между себе си и 44-годишния музикант.

"Ким и Кание са си обещали да се подкрепят. Те осъзнават колко е важен съюзът им и че се намират там, където се намират и двамата в момента финансово благодарение на факта, че са се подкрепяли", споделя източникът.

Той допълва, че Кардашиян много се надява Уест да застане до нея, когато тя трябва да представи нов свой продукт или проект, но "не е сигурна дали той ще го направи". На 22 юли Ким заедно със сестра си Клои и четирите й деца присъстваха на представянето на новия албум на Кание Donda.

Снимка 534025

Източник: Instagram / Kim Kardashian West

Всички те се появи в Mercedes Benz Stadium, а Ким дори беше облечена от главата до петите в червено - същият цвят, в който се появи и самия Кание на сцената. Предвид коментарите й за единство, вероятно цветът съвсем не е избран случайно.