Кейти Пери и Орландо Блум са от онези звездни двойки, които са ни толкова любими, че няма как да не изразим недоволството си, че ги виждаме рядко заедно. Двамата предпочитат връзката им да не бъде на показ и споделят с феновете прекалено малко от това, което се случва помежду си.

Няколко дни след Свети Валентин разбрахме, че Кейти и Орландо са се сгодили навръх празника на влюбените. И, логично, се запитахме кога да очакваме сватба.

Оказва се, че май ще трябва да си почакаме. В последното си интервю Пери каза, че тази година няма дa мине под венчилото с Блум, защото двамата първо искат да предприемат няколко важни стъпки във връзката си.

Снимка 406781

Източник: Facebook / Mary Hudson

"Смятам, че се справяме страхотно. Работим наистина здраво, за да поставим добра основа, преди да започнем да сторим една огромна къща - метафорично казано", заяви певицата.

Кейти Пери, Орландо Блум и подробности около годежа им

Как Орландо Блум предложи брак на Кейти Пери

Наистина романтично

Кейти допълва, че с Орландо искат наистина да се почувстват достатъчно емоционално свързани, за да предприемат тази толкова важна стъпка. Все пак, и двамата имат по един брак зад гърба си, а и вече не са на по 20-и-няколко, и нещата са различни, пише People.