От доста време вече не сме чували нова музика от Кейти Пери. И това е напълно разбираемо предвид годините, които певицата прекара като съдия в American Idol.

Как Кейти Пери забогатя с 225 милиона за една нощ

Как Кейти Пери забогатя с 225 милиона за една нощ

Може би най-голямата сделка в кариерата ѝ

Миналият месец обаче тя изненадващо обяви, че напуска предаването след цели седем сезона и намекна, че други неща заемат голяма част от времето ѝ.

"Обичам Idol толкова много, това ме свързва със сърцето на Америка, но чувствам, че трябва да изляза и да почувствам този пулс в моя собствен ритъм. Планирам някои неща за тази година. Ще бъде много, много вълнуваща година, допълни Кейти Пери пред Джими Кимел в неговото вечерно шоу.

Докато 39-годишната певица най-вероятно вече подготвя нова музика, е намерила време и да отиде на събитието Billboard Women in Music Awards. И именно там е напомнила колко дръзка може да бъде.

Снимка 656513

Източник: GettyImages

Визията на Кейти Пери определено е провокативна и доста в нейн стил. Заложила е на облекло в червено в две части, като горната е корсет, а долната - пола, под която се подават черните прашки на изпълнителката. Допълнителен акцент към визията ѝ е и пеперудата, която се забелязва върху кожата ѝ в долната част на кръста.

Снимка 656512

Източник: GettyImages

Смелия си тоалет певицата е завършила и с няколко бижута - перлени обеци и огърлица. Косата ѝ е прибрана на дълга конска опашка, а акцент в грима ѝ е червеното червило.

Снимки от събитието Кейти Пери е качила и в Instagram профила си, като към тях пише закачливото описание: "Ти си моята пеперуда, захарче, бейби", което е текст от песента "Butterfly" на Crazy Town и очевидно е препратка към пеперудата от визията ѝ.

Кейти Пери като съдия в American Idol - защо получи освирквания и кой я защити

Освирквания и нападки към Кейти Пери

С какво си ги навлече и кой я защити

Според феновете е съвсем възможно пеперудата да загатва и за предстоящ музикален проект на певицата, пише E! News.