Когато говорим за нарушаване на кралски традиции, по-често го свързваме с името на Меган Маркъл. Но и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън понякога си позволява своеволия, особено когато става дума за децата й.

На 25 декември Уилям, Кейт, Хари, Меган, Чарлз, Камила, както и кралицата и принц Филип присъстваха на тържествена служба в църквата в Сандрингам, където посрещнаха Коледа. Мидълтън не бе придружена от децата си, но те веднага станаха тема за разговор между нея и насъбралата се тълпа, която иска да я поздрави.

Снимка 397472

Източник: GettyImages

Херцогинята на Кеймбридж заявила, че Джордж и Шарлот са станали много рано тази сутрин, на 25 декември. И това ни навежда на мисълта, че желанието малки деца да се вдигнат от леглото по първи петли може да бъде предизвикано само от подаръците, които Дядо Коледа е оставил под елхата.

Според източници от кралския двор, Кейт не се притеснява да нарушава кралската традиция подаръците да се разменят в коледния следобед, когато всички се съберат на по чаша чай. Така нейните деца получават своите подаръци рано сутринта на Коледа, както останалите им връстници, които не са с кралско потекло, пише Harper's Bazaar.

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и една Коледа в Сандрингам

Цирковете на Меган и Кейт навръх Коледа

И как Уилям и Хари са все по-далеч един от друг

Това не ни изненадва особено, защото Мидълтън винаги се е стремяла да възпитава децата си, игнорирайки - доколкото е възможно, факта, че са принц и принцеса. Именно по тази причини често е сравнявана с принцеса Даяна.