Мислим си, че имаме възможност да следим всяка стъпка на Кейт Мидълтън, но не е точно така. Извън официалните си ангажименти, херцогинята на Кеймбридж предпочита понякога да бъде инкогнито, за да се занимава с това, което й е на сърце.

Така например миналата седмица Кейт прекара два дни в АГ болницата Kingston Hospital Maternity Unit в Лондон, без това да бъде официално оповестено и без присъствието й там да се набива на очи.

Болницата е част от един от проектите, с който се заминава херцогинята на Кеймбридж - Early Years. Акцентът в него е за важността на периода от първия ден след раждането до петата годишнина за формирането на човека като личност.

Снимка 455137

Източник: GettyImages

В болничното заведение Мидълтън се е срещнала с родилки, както и с членовете на ръководството на болницата, ангажирани със социалния проект за подкрепа на майките и връзката между тях и новородените им бебета.

Като майка на три деца, Кейт е много отдадена на грижите за малките и ги приема не само като свой майчински ангажимент, а и като социална отговорност, пише The Sun.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, децата им и умението, което всички в кралския двор притежават

Умението, което всички в кралския двор притежават

И малките принцове и принцеси не остават по-назад

Само преди месец съпругата на принц Уилям посети детска болница, където се срещна с малките пациенти. При подобни умилителни гледки сме сигурни, че херцогинята е наистина страхотна майка.