Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г. Още преди официално да стане херцогиня на Кеймбридж, тогавашната студентка печели симпатиите не само на кралицата, но и на цялото кралско семейство.

Като трети подред за трона, Уилям се нуждае от разрешението на Елизабет Втора, за да се ожени. И избирайки Кейт, той си гарантира, че ще го получи безпроблемно. А причината е семейството на Мидълтън, което изиграва водеща роля в нейното лесно внедряване в кралския двор.

След поредицата от скандали и драматични ситуации покрай принцеса Даяна и Сара Фъргюсън, кралицата има един водещ критерий - бъдещите кралски снахи да са от здрави семейства.

Снимка 454419

Източник: GettyImages

Нито Даяна, нито Сара могат да се похвалят с такива, което повлия негативно на имиджа им. Най-малкото защото всичко, което се пишеше по техен адрес, свързано със семействата им, отнемаше от тяхната увереност.

Затова Мидълтън бързо е била преценена като перфектната партия за Уилям - обикновено момиче, но от здраво семейство.

Карол и Майкъл Мидълтън имат фирма за кетъринг и организиране на събития, благодарение на която през годините успяват да натрупат завидно състояние. Общият бизнес скрепява още повече отношенията между съпрузите, които винаги са били и силна опора на двете си дъщери и сина си, пише Express.

Снимка 454426

Източник: GettyImages

Именно силната връзка на Кейт със семейството й успява да привлече и Уилям към нея, защото родителите й му дават това, което на него му липсва - семеен уют и сплотеност.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и проблемите им с детегледачките

Кейт изневери на себе си

Родителски неволи

Те го приемат като свой син и той винаги ще им бъде благодарен за това. Елизабет Втора също винаги е демонстрирала признателност към Карол и Майкъл Мидълтън, отправяйки им покани за всичко големи семейни събирания. А най-щастлива безспорно е Кейт, която има най-големия коз - родителите си.