Като херцог и херцогиня, принц Уилям и Кейт Мидълтън надали се сблъскват с ежедневните неволи, които са добре познати на нас, обикновените хора. Ако си мислим така, то тогава сме в грешка.

В края на миналата седмица Мидълтън в последния момент отмени присъствието си на събитие, на което с Уилям бяха обявени за специални гости. Причината, която тя е изтъкнала, била "заради децата"

Постъпката, която далеч не е в стила на винаги точната и отговорна Кейт, не ни е трудно да оправдаем, защото едно от трите й деца е било болно, а тя не е успяла да намери детегледачка, която да се грижи за тях за по-дълго време.

Снимка 454095

Източник: GettyImages

От 2014 г., когато се роди принц Джордж, Уилям и Кейт разчитат на услугите основно на Мария Борало, едно от най-известните детегледачки, минали през школата на Norland College. Но тя е била възпрепятствана да се грижи за хлапетата във въпросната вечер, пише Daily Mail.

Вероятно ни звучи странно, но и херцогините явно имат същите добре познати битови неволи. А никой ангажимент и протокол не е в сила да задължи Кейт да бъде някъде, когато трябва да изпълнява родителските си задължения.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как се шегуват двамата

Шегите на Уилям и Кейт

По-различни херцог и херцогиня

За разлика от херцога и херцогинята на Кеймбридж, които разчитат предимно на себе си за отглеждането на децата, принц Хари и Меган Маркъл вече са наели цели три детегледачки за сина си Арчи и надали бившата актриса някога ще изпадне в подобна ситуация, в която няма на кого да го повери.