След като принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор, а Елизабет Втора прехвърли голяма част от ангажиментите си на принцовете Чарлз и Уилям, вече няма съмнение, че най-голяма тежест пада на плещите на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

И най-вече върху Кейт Мидълтън, към която има повече от големи очаквания. Тя е не само патрон на десетки организации, майка на трима бъдещи наследници на короната и съпруга на бъдещия крал на Великобритания, но и модел за подражание, в който са вперени всички погледи.

Уилям и Кейт постепенно се връщат към предишния ритъм и срещите на живо и посещенията на място отново ще заместят онлайн ангажиментите. Именно тогава двамата ще усетят истинския товар, който кралското семейство гласува, че само те могат да понесат.

Снимка 485361

Източник: GettyImages

На всички е пределно ясно, че Мидълтън е отговорна и дисциплинирана. Тя е нестихващ източник на енергия, винаги с усмивка изпълнява всеки ангажимент и прикрива умело умората си, въпреки че често тя е изписана на лицето й.

Според кралски коментатори, цитирани от People, тя трябва да бъде "свръхчовек", за да се не огъне под натиска, на който е подложена.

Кейт е все по-близо до централната роля в кралското семейство, не и без подкрепата на своя съпруг. Но повечето хора са наясно, че двамата много трудно ще издържат и въпросът е как ще се справят със сложната ситуация, в която всички на тях разчитат.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Денят на бащата, рожденият ден на херцога на Кеймбридж и непоказваните им снимки

Невижданите досега снимките на Уилям и Кейт

Изненада с повод

Въпреки трудностите, Мидълтън няма друг избор, освен да продължава да бъде все така отговорна към протокола, безупречна откъм външен вид и съвестна към всяка дейност, с която се ангажира. А със своята борба печели все повече доверието и уважението на само на членовете на кралския двор, но и на целия свят.