Церемонията по раздаването на Британските филмови награди ще се състои утре, 18 февруари. Принц Уилям, който е патрон на БАФТА, ще присъства на събитието. За съжаление обаче няма да видим съпругата му Кейт Мидълтън на червения килим - тя се възстановява от операция в коремната област.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън - с нови профили на сайта на кралското семейство

Промяна за Уилям и Кейт

Какво ново около принца и принцесата

Затова си припомняме тоалетите, които принцесата на Уелс носи, на церемониите на БАФТА през предишните години.

На наградите през 2023 г. Кейт Мидълтън избра бяла рокля Alexander McQueen с едно рамо в комбинация с дълги черни ръкавици - тоалет, който беше почти дословно "прекопиран" от Тейлър Суифт на тазгодишните Грами.

Снимка 607421

Източник: GettyImages

През 2020 г. принцесата отново е в Alexander McQueen на червения килим на БАФТА, този път роклята е в бяло със златисти елементи.

Снимка 653687

Източник: GettyImages

Още година назад - 2019 г., Кейт Мидълтън отново не ни изненадва - рокля в бяло с едно рамо на Alexander McQueen. Тя носи перлени обеци, принадлежали на покойната принцеса Даяна.

Снимка 653688

Източник: GettyImages

През 2018 г. принцесата е бременна с принц Луис и е избрала по-тъмни цветове. На червения килим на БАФТА тя е в тъмнозелена рокля Jenny Packham и смарагдови бижута.

Снимка 653689

Източник: GettyImages

На наградите през 2017 г. Кейт Мидълтън е в рокля на... Alexander McQueen в черно, украсена с букети от бели цветя. Диамантената гривна е подарък от принц Филип за Елизабет Втора за сватбата им.

Снимка 653690

Източник: GettyImages

Определено има защо да съжаляваме, че няма да видим избора на принцесата на Уелс на тоалет за наградите БАФТА през 2024 г.