Откакто принц Уилям официално е в ролята на престолонаследник на британския трон, съпругата му е по-сияйна от всякога. Без да изоставя официалните си и семейни задължения, Кейт демонстрира и своята по-човешка страна, както видяхме на наградите БАФТА.

Кейт Мидълтън, принц Уилям, наградите БАФТА и закачливото потупване на принцесата

Когато Кейт е в палаво настроение

И то - на обществено място

От началото на тази седмица Уилям и Кейт вече официално са принц и принцеса на Уелс. С това дойде и първата им визата в областта, която започна с присъствие на ръгби мач между Уелс и Англия.

На 28 февруари двамата бяха в Кардиф, където посетиха център за рехабилитация на наркозависими и хора, борещи се с алкохолизъм. Визитата е част от усилията на Мидълтън за повече съзнателност към проблемите на психичното здраве.

Кейт и Уилям с нарцис на реверите - традиционното цвете на Уелс

Източник: GettyImages

Кейт и Уилям с нарцис на реверите - традиционното цвете на Уелс

По-любопитно се оказа посещението на Уилям и Кейт в Aberavon Leisure & Fitness Centre. Там съпрузите се състезаваха един срещу друг на спинбайк, като Кейт победи безапелационно. "Тя ни каза, че ще победи, но всички я съжаляваха, защото е с токчета", казва посетителка на фитнеса пред People.

Снимка 608680

Източник: GettyImages

Днес, 1 март, е особено специален за Уелс, защото е е Денят на свети Дейвид, покровител на областта. Принц Уилям и Кейт Мидълтън го отбелязаха, като присъстваха на специалния парад на Уелската гварди в замъка Уиндзор.

Снимка 608679

Източник: GettyImages

Това е първото присъствие на престолонаследника на парада, откакто през декември 2022 г. стана Полковник на Уелската гвардия.