Вчера, 29 януари, бе първият официален съвместен ангажимент на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Не ги бяхме виждали заедно от Коледа и си припомнихме защо ни липсват толкова в този един месец.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха две места в английския град Дънди, където бяха посрещнати от обичайната тълпа, напук на близките до нулата температури. Кейт поздрави всички, усмихна се на всички, а след това изнесе и кратка реч в новооткрит музей, на който с Уилям са патрони.

Снимка 403300

Източник: GettyImages

Но това са само формални подробности и в повечето случаи не те са най-интересната част. От снимките на посещението на херцога и херцогинята веднага ни прави впечатление, че двамата са по-усмихнати от обичайното, изглеждат в страхотно настроение и сякаш по-влюбени от всякога.

Вероятно това приповдигнато настроение на двамата се дължи и на факта, че мястото, на което се намират, е в близост до университета, където се запознават и слагат началото и любовната история, която днес вълнува целия свят.

Снимка 403298

Източник: GettyImages

В последно време Мидълтън си бе по-скоро за съжаление заради изморения си външен вид, който не е изненадващ, когато си майка на три деца. Но сега е с широка усмивка, всяка емоция е изписана на лицето й и тя не си прави труда да я крие, за да изглежда по-аристократично. А начинът, по който гледа Уилям, ни кара да се замечтаем и ние да имаме някой, който да ни гледа така влюбено.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и срещу какво се обединиха

Какво обедини Меган и Кейт

Любов и омраза

Няма как да пропуснем и визията на Кейт. Тя за пореден път показа, че дрехите й не са за един път и отново заложи на елегантно палто на любимата си марка Alexander McQueen, с което сме я виждали неведнъж.