Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са две от най-коментираните жени в света. И коментарите по техен адрес определено не са все положителни. Мнозина ги харесват и им симпатизират, но още толкова винаги намират причина да си изкарат гнева на херцогините и да ги обвинят в нещо. И този език на омразата не е подминат от кралския двор.

Най-любимата тема, която се коментира вече с месеци, е предполагаемата вражда между Кейт и Меган. Разбира се, няма как да бъдем абсолютно сигурни за техните взаимоотношения, но интерпретации по въпроса има десетки. Манията по херцогините доби наистина неочаквани размери и доведе до там, че в британските медии започна кампания под наслов #HelloToKindness.

Снимка 400258

Източник: GettyImages

Нейната идея е всеки да се замисли какво коментира, дали използва език на омразата и трябва ли наистина да прави подобни злобни коментари по адрес на Маркъл и Мидълтън, а и не само по техен.

Тази кампания за пръв път от доста време поставя двете херцогини една до друга, а не една срещу друга. И те косвено се превръщат в лица на кампания срещу цялата злоба и негативизъм, които се изливат инкогнито и често безпричинно в интернет пространството.

Кейт Мидълтън, кралица Елизабет Втора, Меган Маркъл и скритите таланти на кралското семейство

В какво са най-добри Меган Маркъл и Кейт Мидълтън

Скритите таланти на кралското семейство

Именно британските медии са тези, които фабрикуват голяма част от шокиращите заглавия, в които действащи лица са Меган и Кейт. Но дали ще жертват рейтинга си в името на добрият тон, предстои да разберем, пише CNN.