Кейт с панталон. Кейт с дълга рокля. Кейт с не толкова дълга рокля. Херцогинята на Кеймбридж редовно ни демонстрира не само разнообразието от тоалети, които притежава, но и перфектната си форма.

Преди година тя стана майка за трети път, но сякаш сега е по-слаба от всякога. Или поне си е същата, както в младежките години. И това логично предизвиква питания как Мидълтън успява да поддържа перфектни килограми и стегнати мускули. Ето ги и малките й тайни.

Децата

Със сигурност да се грижиш за три деца е не по-малко уморително от това да тренираш ежедневно. А и Кейт не е от майките, които разчитат предимно на детегледачки, въпреки че има тази възможност. Да тичаш след току-що проходилия си син е перфектен начин за поддържане на форма.

Снимка 424898

Източник: GettyImages

Йога и пилатес

Въпреки че графикът й е доста натоварен, херцогинята винаги намира време и да поспортува. За нея да бъде в добра форма е от съществено значение, както е и за майка й, и за сестра й. А с йогата постига и хармония на духа, която е от съществено значение, когато имаш три деца и си част от кралското семейство. 

Фитнес

В двореца Кенсингтън има специално изградена зала, в която Кейт може да тренира на спокойствие. А фитнес програмата й включва кардио, упражнения за бедра, подскоци, клякания, коремни преси и още, и още.

Когато не са в столицата, Кейт обича да тича сред природата или да язди, а през зимата с Уилям се раздвижват с каране на ски.

Снимка 424899

Източник: GettyImages

Хранене

Разбира се, не става само с тренировки, трябва и правилен хранителен режим. Според запознати, Кейт се придържа към диетата на Дюкан. В нея се набляга на храни с високо съдържание на протеини, а ограничения в количеството храна почти няма.

Мидълтън предпочита храна, преминала минимална термична обработка, а често самата тя се захваща с приготвянето й. Плодовете, зеленчуците и пълнозърнестият хляб също присъстват в ежедневното меню.

Кейт Мидълтън, Chelsea Flower Show и кецовете на херцогинята

Кецовете на херцогинята

Перфектният тоалет за лятото

Модни трикове

Всяка жена има своите малки хитрини, с които тялото й да изглежда по-добре. Кейт внимателно избира тоалети, с които да подчертава предимствата и да скрива минусите на тялото си. Тя обича да акцентира на тънката си талия, с което и създава илюзия за перфектен силует.