Кейт Мидълтън има напълно реални шансове да влезе в ролята на съпруга на действащия крал на Великобритания. Принц Уилям е след баща си Чарлз по реда за наследяване на короната, но нищо чудно и ситуацията да претърпи известни промени.

И всички трябва да са подготвени за подобни събития. В последно време на плещите на Уилям и Кейт падат все повече ангажименти и пътувания, с което дават ясен знак, че са готови да застанат начело на монархията.

Явно и самата кралица мисли така. Доказателство за това е поредният й жест към херцогинята на Кеймбриж.

Снимка 431010

Източник: GettyImages

Мидълтън стана патрон на Кралското фотографско дружество. Досега този пост се заемаше от самата Елизабет Втора, и то още от момента на коронацията й през 1953 г. Но явно вече е преценила, че в кралския двор има по-достойна от нея дама, която да заеме тази позиция.

Кейт Мидълтън неведнъж е демонстрирала своята страст към фотографията. Тя не дава на никой друг да снима трите й деца. Всички техни снимки, които се разпространяват от двореца Кенсингтън, са нейно дело. И си личи, че се справя повече от добре, пише Independent.

Кейт Мидълтън и защо някои медии твърдят, че отново е бременна

Бременна ли е отново Кейт Мидълтън

Как поведението на херцогинята издаде подобна възможност

Нямаме съмнение, че ще се справи също толкова добре и с отредената й от кралицата чест. Още при приемането на длъжността тя грейна с толкова широка усмивка, с колкото не сме я виждали от отдавна.