Ако забравим за момент за Меган Маркъл (колкото и да ни е трудно), за най-коментирани дами, част от кралски семейства, напълно спокойно можем да обявим Кейт Мидълтън и кралица Летисия.

Кралица Летисия, Zara и поредните евтини дрехи

Кралица Летисия отново залага на евтиното

Поредно доказателство, че добрият вкус не се купува с пари

Испанският крал Фелипе заедно със съпругата си, както и кралят и кралицата на Нидерландия Вилем-Александър и Максима пристигнаха вчера, 17 юни, в замъка Уиндзор. Там ги посрещнаха принцовете Чарлз и Уилям, заедно с техните съпруги - Камила Паркър и Кейт Мидълтън.

Кралица Летисия и херцогинята на Кеймбридж успяха да станат всеобщи любимки с поведение и стил, и са пример за много дами, които искат поне малко да приличат на тях.

Снимка 429637

Източник: GettyImages

Това е едва вторият път, в който виждаме двете рамо до рамо. Затова акцентът на годишното събитие, което иначе е организирано от Ордена на жартиерата, падна върху директния моден сблъсък между Летисия и Кейт. И те видимо много добре знаеха, че точно така ще се получи.

Снимка 429634

Източник: GettyImages

Случайно или не, херцогинята и кралицата избраха тоалети в една и съща гама - бяло и черно. Летисия беше с елегантна рокля на испанската марка Cherubina - както традицията повелява при официални посещения в чужбина, с цена около 300 евро.

Снимка 429635

Източник: GettyImages

Кейт Мидълтън пък отново избра любимия си модел рокля-палто, този път на Catherine Walker. Тоалетът й в бяло с черни акценти и малката, черна шапчица отново предизвикаха сравнения между херцогинята и принцеса Даяна, пише Daily Mail.

Кейт Мидълтън, принц Луис и един майчински урок

Какъв урок ни даде Кейт Мидълтън

Майка за пример

Коя от двете изглежда по-добре - вероятно всеки има отговор за себе си. Видно е обаче, че и Кейт, и Летисия са поддръжници на своя отличителен стил, а тяхната самоувереност за пореден път ги извади на преден план пред останалите присъстващи дами.