Неведнъж кралица Летисия е доказвала, че не е задължително да носи дрехи от най-скъпите марки, за да изглежда стилно. Испанската кралица все по-често прави впечатление със семплия си, но елегантен вкус. 

Снимка 426390

Източник: GettyImages

В последните дни тя отново привлече вниманието към себе си. Заедно с крал Фелипе, кралицата присъства на връчването на стипендии от банка La Caixa.

За специалното събитие Летисия отново избра достъпен тоалет - елек от туид в розови нюанси на Zara, който струва само 97.40 лв.

Снимка 426389

Източник: GettyImages

От Vanity Fair пък обръщат внимание, че розовите панталони, с които е облечена кралицата, отново са от Zara и са същите, които е носила и през 2017 г. по време на събитие на Управителния съвет на Фондацията за помощ срещу наркоманиите (FAD). 

Снимка 426387

Източник: GettyImages

Точно както всички кралски особи, и Летисия всеки път е подложена на щателна дисекция какви точно дрехи и аксесоари е подбрала, именно затова от списанието не пропуснаха да споменат и за обувките ѝ Steven Madden, които очевидно Летисия също е носила многократно на различни събития.

Фелипе VI, кралят на Испания и как спестява кралското семейство

Пестеливият крал на Испания

За какво не харчи парите си

Както добре знаем, кралицата на Испания обожава достъпната мода и редовно демонстрира, че стилът невинаги струва скъпо, но е задължително да го носиш в себе си.