Последните месеци не са никак леки за Кейт Бекинсейл, защото актрисата даде да се разбере, че се е наложило да прекара известно време в болница.

Кейт Бекинсейл в болница - какво е здравословното ѝ състояние

Почти 2 седмици в болница - какво се случва с Кейт Бекинсейл

Актрисата показва борбен дух

Тя обаче така и не се реши да сподели какво точно се случва със здравословното ѝ състояние. Е, един негативен коментар в Instagram обаче се оказа достатъчен, за да накара актрисата да проговори.

Бекинсейл публикува видео в профила си, на което е по бельо и оправя прическата си. В коментарите пък се намери някой, който да се опита да я засрами заради начина по който изглежда и в частност задните ѝ части. Тролът предлага на актрисата да започне да прави клекове, защото задните ѝ части са "избягали".

"Не, всъщност гледах как доведеният ми баща умира, а майка ми се бори с четвърта фаза на рак и загубих бързо доста килограми заради стреса и мъката", отговаря Кейт Бекинстейл, пише InStyle.

50-годишната актриса разяснява още, че заради всичко това е била хоспитализирана за цели шест седмици, защото се е образувала дупка в хранопровода ѝ. В резултат на което е повръщала кръв и храненето се е оказало предизвикателство.

Два месеца след хоспитализацията - какво се случва с Кейт Бекинсейл

Два месеца след хоспитализацията - какво се случва с Кейт Бекинсейл

Ето какво помага на актрисата

В същото това време е работила по филм, в който персонажът ѝ изпитва голяма загуба - баща ѝ умира. Всичко това се е отразила изключително негативно на Кейт Бекинсейл и е довело до здравословните ѝ проблеми. "Ето защо не ме е грижа какво мислите за задника ми", пише още тя.