За Кейт Бекинсейл първите месеци от годината не са никак леки. На 10 януари почина вторият ѝ баща Рой Батърсби, което бе опустошителен момент за семейството ѝ. Наскоро актрисата отбеляза и 45-ата годишнина от смъртта на баща си Ричард Бекинсейл.

Кейт Бекинсейл се похвали с нова прическа

Новата визия на Кейт Бекинсейл

Русото определено ѝ отива

В началото на март Кейт Бекинсейл разтревожи феновете си, като публикува пост с поредица от снимки, на последните от които се виждаше, че е в болница.

Публикацията на 50-годишната актриса в Instagram бе споделена на 10 март - Денят на майката във Великобритания. На първите няколко кадъра виждаме майка ѝ Джуди Лоу и моменти от отпразнуването на 77-ия ѝ рожден ден същата седмица.

"Честит рожден ден и Ден на майката в Обединеното кралство на моята невероятна майка... Толкова е вдъхновяващо и красиво. Честито, мамо. Борбата ти за радост, въпреки напиращите сълзи, е изживяването да наблюдаваш воин отблизо. Обичам те", пише Кейт Бекинсейл в описанието.

Десет дни след поста, с който разкрива, че е в болница, актрисата е качила и друг кадър, от който става ясно, че все още не е изписана. Въпреки че през годините не се е притеснявала да говори открито за здравословните си проблеми, този път тя така и не разкрива причината за престоя в болничното заведение.

През 2019 г. Кейт Бекинсейл също бе в болница - заради разкъсана киста на яйчника. Тогава актрисата сподели неприятните новини с пост в Instagram и благодари за грижите, които е получила.

Преди години актрисата е имала проблеми и с психичното здраве, следствие от загубата на баща си Ричард. Когато е само на 15, тя преживява "срив" и развива анорексия, пише Hello.

Прозрачната рокля на Кейт Бекинсейл, за която всички говорят

Прозрачната рокля на Кейт Бекинсейл, за която всички говорят

Вече на 50, но все така секси

В интервю за The Independent през 1997 г. Кейт Бекинсейл си спомня за трудните си моменти тогава и споделя: "Ако бях по-голяма, когато претърпях този срив, мисля, че щях да съм алкохоличка."