В началото на март стана ясно, че Кейт Бекинсейл е била хоспитализирана. Тогава тя качваше публикации в социалните си мрежи от болницата, но така и не сподели какво е наложило приемането ѝ там.

Кейт Бекинсейл в болница - какво е здравословното ѝ състояние

Почти 2 седмици в болница - какво се случва с Кейт Бекинсейл

Актрисата показва борбен дух

Почти два месеца по-късно обаче разбрахме, че за щастие актрисата вече е добре. Първото официално събитие, на което присъства тя след здравословните проблеми, през които е преминала, бе в началото на този месец.

По време галата на King's Trust в Ню Йорк тя сподели пред People, че е имала "тежка година". Кейт Бекинсейл така и не разкри подробности за здравословното си състояние, но издаде, че родителите и, както и котката ѝ, също са имали проблеми.

"Ето защо е хубаво да дойдеш да се видиш с приятели и да имаш малко перспектива. Мисля, че всеки е имал малко трудна година", допълни тя по време на събитието.

Въпреки предизвикателствата, през които е преминала наскоро, Кейт Бекинсейл продължава да поддържа високия си дух и позитивизъм. Освен това се грижи и за тялото, и за душата си.

В Instagram профила си на няколко сторита и пост тя е качила видеа от йога тренировката си, която очевидно е за напреднали. Виждаме актрисата да изпълнява различни сложни пози, демонстрирайки сила, гъвкавост и издръжливост.

Кейт Бекинсейл се похвали с нова прическа

Новата визия на Кейт Бекинсейл

Русото определено ѝ отива

От отговора ѝ на коментар на потребител под поста разбираме, че Кейт Бекинсейл истински се наслаждава на йогата и оценява, че ѝ помага да се чувства добре.