Всеки, който е гледал по един филм или стендъп комедия на Кевин Харт, знае, че нисичкият актьор е най-забавният човек на планетата. Добре де, може и малко да преувеличаваме, но е факт, че Харт може да разсмее всеки.

Оскари 2019, Кевин Харт и един скандал

Оскарите и скандалът с Кевин Харт

Какво принуди актьора да откаже да бъде водещ

Той обаче, както всички нас, си има слабости. Една от тях е хазартът. В предаването на Джими Кимъл Кевин Харт сподели няколко забавни случки от негови посещения в Лас Вегас. През смях заяви, че му е забранено да стъпва във Вегас, но не уточни откъде идва тази забрана. Най-логично е съпругата му Енико Харт да е затегнала контрола.

А от разказите на Харт разбираме, че определено е имало нужда това да се случи, защото е загубил много пари на Блек Джек. Актьорът, разбира се, обърна всичко на шега, но каза, че се е случвало да губи толкова много пари, че при следващо посещение на същото казино да вижда как интериорът му е обновен с неговите пари.

Как Дуа Липа изненада Джими Кимъл... в леглото

Как Дуа Липа изненада Джими Кимъл... в леглото

Завиждаме

Интересното е, че през 2017 г. Кевин Харт подписа договор с PokerStars, за да промотира техните услуги по забавен начин. Е, не е никак забавно, когато човек губи пари.