Поредна звездна екзотична почивка, поредна гореща снимка по бански. Не че може да имаме нещо против. Особено когато става въпрос за Кендъл Дженър, която определено знае как да нажежи страстите.

Кендъл Дженър, Девин Букър и новината, че отново са заедно

Любвота отново се усмихна на Кендъл

На дневен ред ли е раздялата с Девин Букър

В Instagram профила си тя е качила няколко поста от тропическата си ваканция.

На един от тях Кендъл позира замечтано на фона на красив залез близо до морето, облечена в дълга лятна рокля, която сякаш се слива с разкошния природен пейзаж. Тоалета си е допълнила със сламена шапка в каубойски стил.

Най-интересното обаче във визията си моделът издава във видеото (което е след първата снимка), на което показва как сваля съблазнително роклята си, а под нея разкрива банския си. Моделът му е спортен, с цветен принт, подобен на роклята. И въпреки че долнището е с висока талия, съчетанието му с бюстието идеално подчертава секси тялото на Кендъл.

Тя не само ни предизвиква да се порадваме на страхотно поддържаната ѝ форма, но и споделя малко повече кадри от екзотичната си почивка.

На няколко други снимки Кендъл е запечатала още красиви залези, прекрасни природни гледки, както и забавленията си в морето, на водопад, както и на яхта.

Кендъл Дженър и новата провокативна снимка на модела

Кендъл Дженър отново провокира

Знае как да нажежи страстите

Ех, как да не ѝ завиди човек за приключенското пътуване...