Миналата седмица стана ясно, че проблемите за Кендъл Дженър в любовта продължават, защото се е разделила с баскетболистът Девин Букър.

Кендъл Дженър, Девин Букър и новината за раздялата им

Кендъл Дженър отново е сама

Не ѝ върви в любовта

Двамата бяха заедно от около две години, но са разбрали, че гледат в различни посоки и съвместно бъдеще на този етап е невъзможно. И така, списъкът с бивши на модела става още по-дълъг.

Но това не притеснява особено много 26-годишната Дженър. Или поне не изглежда да я притеснява. В профила си в Instagram тя публикува няколко снимки (могат да бъдат видени тук) от дейностите, които очевидно е извършвала.

На първата виждаме как Кендъл Дженър се грижи за равномерния си тен. За да няма досадни следи от бански, Дженър просто е решила да съблече всичко. Е, оставила си е една зелена шапка с козирка, за да я предпазва от жаркото слънце.

На останалите снимките пък виждаме как моделът язди кон, пътува с кола и яде суши. Очевидно, това е нейният начин да се справя с разделите. Но това далеч не е първият път, в който Кендъл Дженър решава да захвърли дрехите и да го покаже в социалните мрежи.

Кендъл Дженър, корицата за Vogue Китай и как я сравниха с майка й Крис Дженър

Защо Кендъл Дженър не иска да прилича на майка си

Моделът с любопитна нова фотосесия за Vogue Китай

Само преди няколко месеца остана без горнище и с текила в ръка, а преди около три години реши да сподели своя гола снимка от фотосесия (тук), припомнят от People.