Слуховете около любовния живот на Кендъл Дженър може и да не спират, но тя сякаш не им обръща особено внимание.

Кендъл Дженър, Кели Убре Джуниър и любовният живот на модела

Какво се случва с любовния живот на Кендъл Дженър

Нови слухове по адрес на модела

Засега нямаме официално потвърждение кой е мъжът до нея и дали в момента изобщо има такъв. А Дженър продължава с изявите си по подиума. Последната ѝ беше по време на седмицата на модата в Лондон, където демонстрира и новата си прическа.

Явно е решила да мине в отбора на блондинките, което веднага раздели феновете ѝ на два лагера. Мнозинството смята, че много ѝ отива да е руса, докато по-малка част не са съгласни.

Клоуи Кардашиян е от тези, които смятат, че новата прическа на Дженър е много яка. Тя дори използва профила си в Twitter, за да напише, че Кендъл вече прилича страшно много на нея.

Може и да са роднини, но Кендъл Дженър не се оказа съгласна с мнението на Клоуи. Като отговор тя написа, че Карадшиян може само да си мечтае. Отговорът ѝ беше придружен и от една обидна дума, която умишлено не включваме, но предполагаме, че е плод на роднинската им любов.

В коментарите пък моделът реши да разясни защо е предприела тази промяна. Според нея, човек трябва от време на време да излиза от зоната си на комфорт и да прави неща, които по принцип не би...