Последните две години са бурни и нетипични за всички ни, а най-виновна е пандемията. Но за Кели Кларксън тези две години са изпълнени и с промени в личния живот.

Кели Кларксън, Брендън Блексток, финализирането на развода им и милионите, които певицата ще плати

Разводът за милиони на Кели Кларксън

Всичко свърши и всичко е разделено

През лятото 2020 г. стана ясно, че нещата между изпълнителката и съпруга ѝ Брендън Блексток не вървят и тя е подала документи за развод. По-рано този месец пък разводът бе финализиран и Кларксън отново е свободна жена.

Месец преди това тя беше предприела и друго изненадващо действие - да смени фамилията си. От E! News разбираме, че решението на съда вече е излязло и новата фамилия на Кели Кларксън ще бъде Бриян.

Към момента изпълнителката не е коментирала смяната на името си и причината за това. В документите, подадени към съда, се казва, че промяната е продиктувана от желанието името ѝ да отразява напълно коя е тя всъщност. Всъщност, Бриян е второто ѝ име, така че не е чак такава новост.

Очевидно е обаче, че певицата иска да започне всичко отначало след развода си с Блексток, който, както вече стана ясно, бе финализиран и тя ще трябва да му плати доста солидна сума.