Да бъдеш родител изобщо не е лесна задача. Всеки, сдобил се с тази титла, добре познава малките часове на денонощието, перманентното носене на ръце и непрестанните грижи за бебето. В ръцете на Кайли Дженър наскоро проплака момченце, което изцяло променя живота ѝ.

Кайли Дженър, Травис Скот и видеото, с което обявиха, че очакват второто си дете

Кайли Дженър показа бременно коремче

Вече не се крие

И въпреки че със съпруга ѝ Травис Скот вече имат опит с четиригодишната Сторми, риалити звездата изживява събитията около сина си силно емоционално.

Кайли споделя, че седмици наред след раждането през февруари е била много развълнувана.

"Точно в този момент трябваше да съм истински щастлива. Току-що бях родила, но плаках непрекъснато в продължение на три седмици", казва тя в трейлъра за новия сезон на The Kardashians. Сералът се завръща на екран следващия месец.

Това не е първият път, когато Кайли Дженър говори открито за трудностите си след раждането, пише BANG Showbiz.

Шест седмици след раждането, тя признава, че нещата са "много трудни" и сега се възстановява много по-различно отколкото след раждането на Сторми.

"Лично за мен това преживяване беше малко по-трудно, отколкото с дъщеря ми. Не е лесно психически, физически, душевно", казва тя в откровено видео, качено като стори в Instagram.

Кайли Дженър и перфектната форма на звездата само два месеца след раждането на сина й

И раждането не попречи на Кайли да бъде секси

Ако и с имената ѝ се получаваше добре...

В крайна сметка Кайли Дженър се научава да не бъде толкова сурова към себе си и се съсредоточава върху това, че е създала "цял един човек" и е необходимо време, за да се възстанови.