След раздяла за няколко месеца, Кайли Дженър и Травис Скот са отново заедно и отново влюбени. Така и не разбрахме причината за моментния разрив в отношенията им, но по-важното е, че са успели да намерят път отново един към друг. А за това със сигурност е помогнала и дъщеря им Сторми, която става все по-сладка.

Кайли Дженър, Сторми, новите им снимки и силната връзка между майка и дъщеря

Щастлива майка ли е Кайли Дженър

Какво написа за Сторми риалити звездата

В края на миналата седмица звездната двойка се появи заедно на церемония в Ню Йорк, на която рапърът бе удостоен с награда. Семейството прекара един ден в мегаполиса и не пропусна да ни информира за това със снимки в социалните мрежи.

Те успяха да разсеят всякакво съмнение дали Дженър и Скот са отново заедно. А в последното си интервю Кайли засегна и темата за брака.

"Точно сега не мисля за сватба, но се надявам един ден да се омъжа", каза Кайли, без да пояснява дали си представя, че на олтара ще я чака конкретно настоящата й половинка.

Но тя винаги е била по-потайна за личния си живот от своите сестри и нищо чудно да не иска да ни издава изцяло плановете и мечтите си. Все пак, успя да скрие бременността си и разбрахме щастливата новина чак след раждането на Сторми.

Дженър не крие, че се е притеснявал от критиките за това, че е прекалено млада да бъде майка. А с времето е разбрала, че не всичко трябва да бъде на показ.

Тя също така призна, че никога не е карала Скот да взима участие в риалити предаването Keeping Up With The Kardashians. Когато не е искал да се снима, тя винаги е уважавала неговото решение. И това със сигурност е повлияло положително на отношенията им.