Кая Гербер, красивата дъщеря на супермодела Синди Крауфорд и бизнесмена Ранди Гербер, вече едва ли се нуждае от представяне.

Кая Гербер, Джейкъб Елорди и признанията на дъщерята на Синди Крауфорд пред Vogue

Кая Гербер в търсене на себе си

Малкото момиче порасна

Тя успя да стане един от най-търсените модели, да излезе от сянката на родителите си и да наложи името си в света на модата.

Наскоро Кая, която е на 19 години, сподели пред Vogue, как се грижи за кожата. За нея е много важен масажът на лицето. За тази цел тя използва специални ролери. "Всеки трябва да масажира лицето си", казва Кая и споделя, че това прави дори баща ѝ.

Супермоделът посвещава поне по двадесет минути сутрин и вечер за нанасяне на козметични продукти. Това включва почистване, нежен ексфолиращ тоник, щадящ кожата ниацинамид и задължителният слънцезащите крем.

Кая Гербер сподели пред изданието, че слага възможно най-малко грим върху лицето си, когато не е на работа, за да позволи на кожата си да диша.

Причината Кая да стане толкова стриктна в грижата за лицето си, е че се чувствала много самотна в хотелските стаи. "Затова си разработих график за грижа за кожата, защото това беше нещо познато, което да правя всяка вечер, когато се прибера у дома...Това ме подтикна да започна да се грижа по-добре за кожата си", каза моделът. А пандемията още повече ѝ помогнала за това.

Кая Гербер, Синди Крауфорд, една партия шах и снимката на Ранди Гербер

Синди и Кая се изправят една срещу друга

Ето и как

Разбира се, и добрите гени, и младостта си казват думата, а Кая не може да се оплаче от липса и на двете.