Преди дни Ан - вдовицата на Кръг Дъглас, отбеляза своя 101-ви рожден ден. Въпреки че остана без любовта на живота си, госпожа Дъглас е запазила сила на духа, а нейното семейство не я оставя да тъжи, дори по време на социалната изолация.

Роднини и приятели на столетницата организираха парад с коли пред нейния дом. Облечена в елегантен лилав костюм, с перлено колие и предпазна маска на лицето, Ан изгледа случващото се, седнала на инвалидна количка, украсена с много балони.

Присъстващите на необичайния празник спазиха стриктно правилата за социална дистанция, като междувременно със сигурност успяха да направят деня на рожденичката запомнящ се. Посланията в социалните мрежи по случая също бяха доста емоционални.

Катрин Зита-Джоунс публикува в Instagram снимка от преди години с Ан и написа: "Честит рожден ден на моята изключителна свекърва. Нашата кралица. Ти олицетворяваш всичко добро в една жена. Възхищавам ти се и те обичам много... Благодаря ти за всичко, което направи за хората по света."

Катрин Зита-Джоунс, самоизолацията и как актрисата имитира Шакира

Катрин Зита-Джоунс и уменията й в танците

Важното е смях да става

Съпругата на Майкъл Дъглас никога не е крила любовта си към неговите родители. Тя страда много при смъртта на Кърк Дъглас, а очевидно Ан е била и продължава да бъде неин пример за това каква трябва да бъде истинската жена.