В края на април научихме, че ангелът на Victoria's Secret Каролина Куркова е станала майка за трети път. Самата тя съобщи радостната новина в Деня на майката - 9 май.

Каролина Куркова, Арчи Дръри и раждането на третото дете на двойката

С какво се похвали Каролина Куркова

Истински повод за радост

Тогава моделът публикува и снимка на новородената си дъщеричка. "Добре дошла, Луна Грейс, наше ангелче, родено по време на розовата супер луна. Обичаме те".

Нямахме търпение на видим порасналата Луна Грейс и дали прилича на красивата си майка. Последната снимка на Каролина Куркова показва именно това.

Малката е истинска красавица, облечена със стил и готова да позира пред обективите на най-добрите фотографи. "Бебе Луна Грейс вече е на 3 месеца. Времето лети, когато се забавлявате", написа прочутата ѝ майка.

По време на бременността си в специално есе за списание Glamour 37-годишната Куркова сподели радостта си, че това ѝ се е случило за трети път, въпреки че не е било планирано, както и какво е да си бременна в такова "уязвимо" време.

Тя направи и фотосесия, на която е гола и бременна, кадри от която сподели и в страницата си в Instagram. 

Каролина Куркова, Glamour и фотосесията й по бременно коремче

Супермоделът Каролина Куркова позира по бременно коремче

Какво е да си бременна в това уязвимо време

Красавицата от чешки произход и съпругът ѝ - предприемачът Арчи Дръри, имат две по-големи момчета - Тобин (11 г.) и Ноа (5 г.)