В понеделник, 19 февруари, Карл Лагерфелд почина на 85 години. Десетки известни личности му отдадоха почит в социалните мрежи, светът на модата още дълго ще скърби за него, но има някои неизяснени въпроси, които също ни вълнуват.

Tворческият директор на Chanel няма свои биологични деца. За сметка на това, има богатство, което се изчислява на около 200 милиона долара. Когато към тях прибавим и недвижимото му имущество, наследството става  наистина апетитна хапка, която обаче не е за всяка уста.

Снимка 407770

Източник: Instagram / Gabriela

За наследници на богатството на Лагерфелд са спрягани неговата любима котка и неговият кръщелник. Домашният любимец на Карл е истинска звезда и дори успява да спечели с лика си близо три милиона долара.

Карл Лагерфелд, Джиджи Хадид и как звездите почетоха дизайнера

Как звездите се сбогуваха с Карл Лагерфелд

Какво написаха в социалните мрежи Джиджи Хадид и компания

Дизайнерът приживе толкова обичаше своя Шупет, че със сигурност му е оставил някаква част от милиони. Въпреки че се чудим какво може да направи една котка с тези пари, освен да бъде най-богатата котка в света...

Подобно чудене обаче нямаме за една красиво, русо момче на име Хъдсън Крьонинг, който участва в ревюта на Chanel още от двегодишен. Лагерфелд е негов кръстник, но го приема като своя кръв.

Снимка 407774

Източник: GettyImages

Именно заради голямата подкрепа, която винаги му е оказвал, се смята, че 11-годишното хлапе също ще получи голяма част от наследството, пише Daily Mail.