Миналата седмица Кание Уест се превърна в най-коментираната личност с първата си предизборна изява и изказването, че е искал съпругата му да направи аборт с първата им дъщеря.

Последва макар и леко закъсняла ответна реакция от Ким Кардашиян, която заяви, че тя и семейството й са безсилни пред биполярното разстройство на рапъра, защото самият той не иска да се лекува.

Дни по-късно разбрахме, че Джъстин Бийбър е посетил Кание в неговия дом в ролята си на приятел, загрижен за състоянието му. Не е ясно какво точно са си казали двамата и дали е било само по работа, но явно от разговора е имало полза.

Уест публикува в профила си в Twitter извинение към Кардашиян за това, че е направил публични техни лични въпроси. "Ким, искам да ти кажа, че знам, че те нараних", казва рапърът, моли за прошка и благодари, че съпругата му винаги е до него и е негова опора така, както той не успява да бъде.

Кание не уточнява за какво точно се извинява, но определено има за какво. След признанието за обмисляния аборт и предположението, че Кардашиян ще му поиска развод, той написа и в няколко объркващи поста, че тя и майка й са се опитали да го вкарат в клиника, за да се лекува, предава Sky News.