През последните осем години Камерън Диас реши да прекъсне работата и да се отдаде на семейството си. Но след тази дълга почивка е готова скоро отново да се завърне на снимачната площадка.

Камерън Диас, Джейми Фокс, Back in Action и новината за завръщането на актрисата към киното

Камерън Диас се завръща

Пенсията не е за всеки

Знаем в кой филм, но все още не знаем кога точно ще се случи това. И докато чакаме да разберем, научаваме други интересни подробности около актрисата. Всеки фен на киното знае, че преди да стане актриса, Диас е била модел.

Тези години са били изпълнени също с много интересни истории и моменти. В подкаста Second Life Камерън Диас, че началото на 90-те години на миналия, когато е била в Париж, но кариерата ѝ на модел не се е развивала добре, е получила странна работа.

Снимка 572880

Източник: GettyImages

Било ѝ е връчено куфарче, което е трябвало от Париж да пренесе до Мароко. То е било заключено и тя е почти убедена, че в него е имало наркотици, а тя се е явила в ролята на муле.

Най-странното е, че е била цяла година във френската столица, но това странно пътуване до Мароко е било единственият ѝ поет ангажимент за този период, пише Yahoo Entertainment. Едва ли Камерън Диас си спомня с носталгия тези години, но пък е факт, че звездата ѝ в Холивуд изгря много бързо благодарение на ролята ѝ в "Маската" с Джим Кери.