Поп фолк звездата Кали "спаси" дуетната половинка на колежката си Софи Маринова - Стефани от отпадане в шоуто на НТВ "Пей с мен", като й предложи да пее заедно с нея и партньора й Любен. Както е известно, Софи напусна със скандал шоуто, обидена заради излъчения материал, в който пуска sms-и против ДесиСлава.

"Харесвам Стефани. Тя притежава голям талант и заради това смятам, че трябва да й се даде още един шанс, защото това е целта на предаването” – обясни действията си Кали.

Идеята й бе подкрепена и от останалите звезди в шоуто, които също пожелаха да поканят Стефани да пее с тях на някои от финалните концерти. Младото момиче не скри радостта си, че остава на сцената и благодари искрено на Кали за жеста й.

Лайфът в сряда се оказа забележителен за Кали не само заради емоционалните събития, развили се по време на вечерта.

Тя и дуетният й партньор Любен спечелиха първо място в седмичното класиране с изпълнението си на вечният хит на Франк Синатра “Ню Йорк, Ню Йорк”, който явно допадна на зрителите най-много от всички конкурсни песни.

Безапелационната победа тази седмица изведе Кали и Любен на второ място в генералното класиране, като от върха на класацията ги дели съвсем малко.