Повече от четири месеца след внезапната смърт на Матю Пери на 54-годишна възраст се появиха детайли за неговото завещание. Според документ, с който разполага Rolling Stone, в завещанието е посочено, че по-голямата част от парите на актьора трябва да бъдат вкарани в специален тръст.

Имал ли е Матю Пери тъмна страна, за която никой не говори

Тъмната страна на Матю Пери, за която никой не говори

Посягал ли е на жени актьорът

Матю Пери е определил над 1 милион долара на попечителите на Alvy Singer Living Trust, който тръст е кръстен на главния герой на Уди Алън от неговия филм от 1977 г. "Ани Хол".

Бащата на Матю - Джон Пери, и майка му Сюзан Морисън са посочени като бенефициенти на тръста. Полусестрата на актьора - Кейтлин Морисън, и Рейчъл Дън също са вписани като бенефициенти. В завещанието си Пери пише още, че ако има деца, те няма да имат достъп до неговите активи.

People пише, че според въпросното завещание Пери е притежавал над 1 милион долара лични средства, които са в допълнение към средствата, вкарани в тръста от изпълнителите на завещанието на Матю Пери - Лиса Фъргюсън и Робин Рузан.

Снимка 640930

Източник: GettyImages

Пери също така отбелязва, че завещанието "може да бъде допълнително изменяно от време на време, за да бъде държано, управлявано и разпространявано съгласно неговите условия, включително всички изменения, направени оттук нататък в тръста през моя живот."

Любимият актьор, който изигра Чандлър Бинг в сериала "Приятели", почина на 28 октомври 2023 г. на 54-годишна възраст. Съдебният лекар в Лос Анджелис по-късно обяви, че той е починал от "острите ефекти на кетамина". Според доклад от аутопсията, "високите нива на кетамин", открити в кръвта на Матю Пери по време на смъртта му, вероятно са довели до изпадането на актьора от "Приятели" "в безсъзнание", което от своя страна го е накарало да се удави.

Снимка 645740

Източник: Instagram / mandler_forever

Пери отдавна беше открит за битките си със зависимостите, споделяйки опита си в мемоарите си "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". По време на живота си актьорът също трансформира собствения си дом в Малибу в Perry House, мъжко заведение за трезв живот за тези, които се борят със злоупотребата с вещества. Мястото работи две години, преди да бъде затворено през 2015 г.

Наградите БАФТА 2024 и гневната реакция заради Матю Пери

Защо феновете на Матю Пери атакуваха наградите БАФТА

Хората не са доволни

След смъртта му неговите колеги от "Приятели", Холивуд и милиони фенове изразиха скръбта си в социалните мрежи. "О, момче, това ме порази дълбоко... Да се сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквато не съм изпитвала досега", написа Дженифър Анистън, която изигра Рейчъл в сериала. "Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше семейство, което завинаги промени курса на това кои бяхме и какъв щеше да бъде нашият път."