От началото на годината Шарън Стоун е решила, че ще бъде откровена и споделя най-различни травмиращи моменти от миналото си.

Шарън Стоун и Робърт Евънс - продуцентът, притискал я да спи със свой колега

Кой е продуцентът, притискал Шарън Стоун да спи със свой колега

И кой е въпросният актьор

Като например, че продуцент я е притискал, за да спи с него. А от последното ѝ интервю за The Hollywood Reporter разбираме още смущаващи неща от миналото на актрисата.

Тя връща лентата назад до 2000 г., когато получава инсулт, довел до кървене в мозъка за цели девет дни. Стоун казва, че много хора по онова време са си мислели, че тя просто ще умре, защото инсултът засяга обонянието, зрението и способността ѝ да усеща неща при допир.

"В продължението на няколко години не можех да чета. Всичко беше разтегнато и виждах цветни шарки", разяснява 66-годишната Шарън Стоун. В този изключително труден за нея момент са се намерили "доброжелатели", които са се възползвали, за да се облагодетелстват.

"Имах спестени 18 милиона долара, които изкарах заради големия си успех. Когато проверих пак банковата си сметка, всичко беше изчезнало. Хладилникът ми, телефонът ми - всичко беше на чужди имена. Нямах никакви пари", споделя още Шарън Стоун.

Шарън Стоун с рядка снимка на 23-годишния си син Роан Джоузеф

Как изглежда най-големият син на Шарън Стоун

Роан Джоузеф е вече на 23

Въпреки трудностите и разочарованията, актрисата е решила да гледа от добрата страна на нещата, а не да се впуска в порочния кръг гнева и яростта, които са последвали в резултат на случващото се, пише People.