Шарън Стоун е от звездите, които имат зад гърба си десетилетия успешна кариера. И за това време е успяла да натрупа не само много фенове, но и солидно богатство. Въпреки че животът в светлините на прожекторите за нея не е от вчера и днес, тя явно все още не е свикнала с него и си иска по-обикновеното ежедневие.

Шарън Стоун с признание, че е била обект на сексуален тормоз

И Шарън Стоун си призна

Травмиращият спомен на актрисата отпреди 40 години

В последното си интервю за InStyle актрисата засяга темата за цената на славата - и в преносния, и в буквалния смисъл. Нейното състояние се оценява на около 40 милиона долара, но тя продължава да настоява, че е "много скъпо да си известен". И има своите категорични доводи за това твърдение.

Например винаги, когато излезе с няколко на вечеря, именно тя плаща сметката. Дори да става дума за компания от 15 души. Така може да си тръгне и с 3000 долара по-бедна от ресторанта, но просто това очакват всички от нея.

Снимка 653647

Източник: GettyImages

Шарън Стоун не пропуска и всички задължителни за една знаменитост разходи, които май също не са много по вкуса й - охрана, гримьори, фризьори, стилисти. Тя признава и че би качила на обикновен пътнически полет, но знае, че това няма да свърши добре, защото всеки ще търси нейното внимание й близост.

А в последно време актрисата се е отдала предимно на една друга своя голяма страст - рисуването. И е пределно наясно, че не би могла да се изхранва с него и да поддържа луксозен начин на живот. Но това не я притеснява, защото планира, когато децата се изнесат от голямата им къща, да я продаде, да си купи по-малка и да заживее като "нормален човек".

Защо Леонардо ди Каприо ще е винаги задължен на Шарън Стоун

Защо Леонардо ди Каприо ще е винаги задължен на Шарън Стоун

Дори 30 години по-късно актьорът е все още благодарен

Шарън Стоун може да не си пада по разточителството, но пък винаги е готова да даде пари, дори много пари, когато знае, че наистина си заслужава. Така например тя подава ръка на Леонардо ди Каприо в началото на кариерата му и му плаща 1/3 от своя хонорар в размер на милион долара, за да играе неин син във филма "Бърз или мъртъв". И винаги е знаела, че това са едни от най-добре похарчените й пари.