През уикенда Селена Гомес имаше повод да празнува и събере приятели и близки, защото навърши 31 години. И изпълнителката, разбира се, го е направила.

Селена Гомес на 31

Селена Гомес в 30 факта

Защото някой днес има рожден ден

От профила ѝ в Instagram разбираме, че партито по случай рождения ѝ ден е било голямо и на него са присъствали немалко известни личности.

Сред тях са Парис Хилтън и Кристина Агилера. На първата снимка виждаме Селена Гомес и тоалета, който е избрала за вечерта. Червена къса рокля без презрамки и флорални мотиви, съчетана с черни сандали с връзки.

На останалите снимки виждаме как Гомес се забавлява и снима с някои от гостите на партито. В даден момент в картинката се появява и огромна торта, която случайно (или по-скоро не) е декорирана така, че да отива на тоалета на рожденичката.

Има ли Селена Гомес връзка с Джеръми Алън Уайт

Това ли новият мъж в живота на Селена Гомес

Очакваме коментар от двамата

Като част от рождения си ден Селена Гомес е решила и да отиде на кино. От сторитата ѝ в Instagram разбираме, че изпълнителката е имала възможността да посети частна и уединена прожекция на филма "Барби", пише People. След филма компанията се е отправила към ресторант, за да вечерят.